Kréta Elektronikus Ellenőrző

/Kréta Elektronikus Ellenőrző
Kréta Elektronikus Ellenőrző2018-09-25T22:25:11+00:00

Iskolánk, a SÁI Beszterce-lakótelepi Tagiskolája a 2017/2018-as tanévtől a KRÉTA rendszer Elektronikus naplóját alkalmazza. Ehhez kapcsolódik az Elektronikus ellenőrző.

A KRÉTA Elektronikus ellenőrzője a szülőknek és tanulóknak nyújt segítséget a tanulmányok alatti naprakész információhoz jutásban, hasznos eszköze az iskola-szülő közötti kapcsolattartásnak.

Abban az esetben, ha még nincs regisztrálva a KRÉTA rendszerben, akkor a Gondviselőknek lehetőségük van a belépési felületen található „Gondviselői jelszó igénylése” szövegre kattintva, az elektronikus ellenőrző belépéséhez szükséges belépési adataikat a rendszerben rögzített e-mail címre igényelni. Természetesen előzetesen meg kell adniuk az e-mail címüket gyermekük/gyermekeik osztályfőnökének.

Abban az esetben, ha már van a gondviselőnek felhasználóneve és jelszava, továbbá az e-mail címe is rögzítve van a rendszerben, akkor lehetőség van ezzel a funkcióval – az adatok pontos megadása esetén – új jelszót igényelnie az e-mail címére. Gyermekéről a megkapott hozzáférés segítségével naprakész információhoz juthat.

Az ellenőrző megnyitásához
kattintson a fenti blokkra.

Már mobil applikáción is használható
a Kréta elektronikus ellenőrzője

Az igénylést a következő képernyőn megjelenő űrlap pontos kitöltésével kezdheti meg.

Sikeres azonosítás:
Amennyiben az itt megjelenő felületen megadott adatok alapján az azonosítás sikerese, a rendszer elküldi e-mailben a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.

Azonosítás sikertelen:
Ha a Gondviselő azonosítása nem sikerült vagy csak csökkentett jogosultságú belépési adatokat tudott igényelni, a további teendőkkel keresse fel az osztályfőnököt.

A belépési adatok igényléséről az intézmény rendszergazdája is értesítést kap.

Sikertelen azonosítás esetén letölthető egy (PDF) nyomtatvány, amiben szerepelnek az űrlapon megadott adatok. Ezzel megkönnyítheti az adatok megfelelő adminisztrációját az intézmény számára.

Az ellenőrző megnyitásához
kattintson a fenti blokkra.

Felhívjuk a figyelmüket a belépéshez szükséges adatok
megőrzésére és illetéktelenektől való megóvására!